Novom treneru Hasanu Özeru na prvom treningu odazvalo se 20 igrača

NK Čelik krenuo s pripremama: Naredne sezone žele biti u vrhu Premijer lige

11

Komentari (11)

GAziJA....
Ne kontam ova neka "POJACANJA" sto dovode..ko god dodje, znaci uzet ce nesto na ruke..a ovi nisu u stanju djeci ljekarsko izvaditi, utakmice im se registruju 0:3..trener stranac..ma.MULJAZA 100%!
AmerZE1990
Kme se reg 0:3 nije tebi sine dobro bgm
chs1975mostar
ja stvarno neznam vi sto dolazite ovde i vako žugate!!sirite negativnu atmosferu!!ljecite izgleda licne komplexe!!@ ovome KRKANU je nedavno jedan ljepo bio rekao!! mislim da je bio petak,!!da izadje malo vani i da proseta da ne cami ovde na portalu non stop!!a ako nema para poslacemu na konto!!!ti si KRKANU mentalni bolesnik!!! ako si isao vec u nahorevo i nisu te bili primili!!! pokusaj vani negdje imaju dobre ustanove!!! @ ovde vidi preko nekih organizacija ne vladinih da te posalji jedva Ce docekati!! ti si jako pozitivan za promatranje!!! a nije mi jasno STA neko dolazi na bilo ciju stranicu!! da vrjeda?? ja idem na stranice o velezu i sto ima u vezi veleža i idem vako na stranice velike šestorke!! i samo sam pozitivan!! u buduce ignorirate vakve bolesnike!! LP ??
KRKAN
OPISMENI SE COVJECE DA MOGU RAZUMJETI STA ZELIS RECI
Prazina
Hahaha baš sam mu ja to htio napisati. Seljačina, brutalno nepismena koja misli da ako zna da izbroji svojih 10 ovaca da automatski zna matematiku
KRKAN
KAKVA JE OVO OPREMA? TRENER U NIKE OPREMI, POMOCNICI U LEGEA OPREMI IZ 2010, IGRACI U SUDIJSKOJ CRNOJ OPREMI IZ 2008., LUDILO ...
redbull
Ima se moze se
bistrik87
kupi omladincima kopacke jebo ti djete
Robijas007
Boli te kurac debilu, sta se kacis na svaku objavu o Celiku. Drkaj na brku i kukaj sto ste popusili licencu jer imate nesposobne ljude u klubu. U ovom trenutku za tvoj mali klub sa stadiona sa 4 razlicite tribine mi smo Ajax! Prema tome ne seri vise jer ste propali ko Grbavica kad je anijeg srusio!!!
Disha
Cuj radice glazuru,..hahahaha Gasi tursku prciju.
franjo25z
Budi miran vezat cu te....stavit cu ti brnjicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.