NK Čelik na Tušnju bez dvojice standardnih igrača
Vrhovac je stub odbrane Zeničana i sigurno da će mnogo nedostajati ekipi u sljedećem meču

Jamak povrijeđen, Vrhovac umoran

NK Čelik na Tušnju bez dvojice standardnih igrača

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika pripremaju se za nastavak Premijer lige, odnosno finiš prvog dijela sezone, gdje će u posljednja tri kola gostovati kod Tuzla Citiya i Mladosti, dok će na Bilinom polju dočekati ekipu Borca.

Zeničani na Tušanj sigurno idu po pozitivan rezultat, kako bi se primakli sredini tabele. Stručni štab za ovu utakmicu ponovo će biti lišen usluga par standardnih igrača.

Vedran Vrhovac danas se vratio iz Velsa, gdje je bio s mladom reprezentacijom, te ga šef struke želi odmoriti, odnosno pripremiti za naredne mečeve. Dodatna glavobolja za stručni štab jeste povreda veznjaka Nermina Jamaka, on ima manje istegnuće aduktora, te se ne želi s njim ništa rizikovati za naredni meč.

Pozitivna vijest za crno-crvene, što je nakon pauze zbog povrede s ekipom ponovo počeo da trenira desni bek Petar Raguž, koji bi mogao biti u kombinaciji za sastav u posljednje dvije utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju mečevi između Tuzla Citiya i Čelika, treba istaći da su posljednje četiri utakmice završene bez pobjednika, posljednji meč na Bilinom polju završen je bez pobjednika i golova 0:0, dok su tri meča prije toga okončana s rezultatima 1:1.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Čuj umoran,pa nije pješke išao,preksinoć se vratili,neozbiljno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti