NK Čelik ne računa na Volotinena

Na Bilino polje stigao ove zime, ali...

NK Čelik ne računa na Volotinena

Finski internacionalac Samu Volotinen, ipak, neće karijeru nastaviti u redovima Čelika.

Iako su početkom godine s Bilinog polja saopštili kako je ovaj 20-godišnji čuvar mreže potpisao sa Čelikom ugovor, na kraju, ipak, neće zadužiti crno-crveni dres jer ono što je pokazao na treninzima nije zadovoljilo trenera Adnana Orneka.

Obzirom da je nova 'jedinica' Čelika nedavno postao srbijanski internacionalac Bojan Pavlović, na Bilinom polju ne žele da i rezervni čuvar mreže bude stranac, a Volotinenovo mjesto će zauzeti Fikret Karajbić. Treći golman je Haris Jupić koji istovremeno brani i za juniorsku selekciju Čelika.

Tokom zime Čelik je, podsjetimo, ostao bez dvojice golmana Branislava Ružića i Ratka Dujkovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio sezone u bh. šampionatu Čelik će otvoriti subotnjom utakmicom protiv Slobode iz Tuzle.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Idi mi, dodji mi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi