NK Čelik od naredne sezone u Kantonalnoj ligi!

NK Čelik od naredne sezone u Kantonalnoj ligi! · Udarna vijest

E. Škorić

Odlukom većine članova Skupštine NK Čelik, zenički klub naredne sezone igrat će u Kantonalnoj ligi.

Čelik je ispao iz Premijer lige jer je sezona prekinuta nakon 22 kola zbog pandemije koronavirusa, a Zeničani su se u tom trenutku nalazili na 11. mjestu, a uostalom nisu prethodno ni dobili licencu za učešće u Premijer ligi.

Iako je bilo dilema hoće li crno-crveni igrati Prvu ligu FBiH ili Kantonalnu ligu, na kraju je na današnjoj Skupštini odlučeno da krenu ispočetka, odnosno od Kantonalne lige ZDK.

Dodajmo da je izabrana nova Uprava Čelika na Skupštini, a u njenom sastavu su: Armin Gafurović, Jasmin Begagić, Refik Begić, Tarik Hadžimahmutović i Harun Kahvedžić. Predsjednik kluba je 33-godišnji Gafurović, nekadašnji omladinac Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve u svemu, pred ovim ljudima je ogroman posao, a pred Čelikom dug put prema povratku u elitu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
ABD DA SE NIKAD NE VRATITE!
32 57
VenamaHrabrih
Možda će ovo biti dobro za njih, da krenu ispočetka. Žao mi je što su spali na ovako niske grane. Želim im sve najbolje u budućnosti.
43 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti