NK Čelik od navijača nije zaboravljen!

Ipak, svi se nadaju još većem odazivu

NK Čelik od navijača nije zaboravljen!

Samir Mlaćo

NK Čelik je novu sezonu u Kantonalnoj ligi ZDK otvorio pobjedom nad Novim Šeherom. 

Domaći su slavili 2:0, a susret je zbog COVID 19 protokola odigran bez publike.

Ipak, u Čeliku su odlučili da pusti u prodaju ulaznice u iznosu od 5 KM.

Od prodaje je klub na kraju zaradio 12.045 KM, a prodano je ukupno 2014 ulaznica.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Sigurno da u Čeliku očekuju da će brojka biti puno veća, a akcija se nastavlja već za naredno kolo kada je Čelik ponovo domaćin.

Ovaj put na Bilino Polje stiže Proleter koji je u prvom kolu savladao NK Sporting 3:0. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Koji odziv? Gdje je bio odziv da prodajete karte za regularne utakmice u premijer ligi. Umjesto toga isprosili ste pola miliona KM od grada koje će ispaštati gradjani. Sram vas bilo. Truo klub i nesposobne uprave dovele su do toga da krivite grad i uzimate od usta gradjana da finansirate klub iz 4. lige.
4 7
DadiG
Kojih bolan navijača? Njih 50-100 vjernih koji prijete gradskoj vladi ako im ne daju sadaku na uštrb gladnih ljudi. Nije bitno je li Čelik, Sarajevo, Željo, Velež, Borac ili Zrinjski. Posluj pozitivno ili se ugasi. Prestani očekivati sadaku od ovog jada. Koliko god mi volili naše klubove nisu iznad društva i gladnih ljudi
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi