NK Čelik poručio FK Sarajevo: Upit za Bilino Polje ste poslali na pogrešnu adresu

Grad Zenica jeste vlasnik, ali...

NK Čelik poručio FK Sarajevo: Upit za Bilino Polje ste poslali na pogrešnu adresu

Endin Čaušević

FK Sarajevo je poslao zvanične upite na adrese FK Željezničar i Grada Zenice za korištenje stadiona za utakmicu trećeg pretkola Evropske lige.

Bordo klub ne može 8. avgusta igrati na svom terenu meč trećeg pretkola Evropske lige jer Koševo ne ispunjava uslove, te su poslali upite za stadione Grbavica i Bilino Polje.

Iz Sarajeva su od FK Željezničar i Grada Zenice zatražili ponude s navedenom cijenom za korištenje stadiona u period od jednog do tri dana, te sada čekaju odgovor.

No, na zvaničnoj Facebook stranici jutros se oglasio NK Čelik koji je poručio klubu s Koševa da su upit za korištenje stadiona Bilino Polje poslali na pogrešnu adresu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilino polje je u 'vlasništvu' NK Čelik. NK Čelik je usmeno obavijestio FK Sarajevo da su zahtjev za korištenje stadiona Bilino Polje trebali poslati na adresu NK Čelik, ulica Kulina Baba bb, a ne kako je učinjeno na adresu Grada Zenice. Naime, Grad Zenica jeste vlasnik stadiona, ali u narednih deset godina NK Čelik raspolaže stadionom Bilino Polje osim u slučaju odigravanja utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine kako je regulisano ugovorom", saopštili su iz zeničkog kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Jedan sarajevaki klub ne zna ispuniti dokument, a drugi adresirat. Zajebana kombinacija haha.
0 28
dragonBH
Ma nek igraju na Grbavici, ne znaju ni ko raspolaze stadionom.. Ionako bi samo gledali da uniste ono sto oni nemaju (evropski stadion u srcu Zjenice)!
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi