NK Čelik pustio u prodaju simbolične ulaznice za duel protiv Vareša
Zeničani su pustili u prodaju ulaznice za naredni duel protiv Vareša

Zeničani u subotu igraju na Bilinom polju

NK Čelik pustio u prodaju simbolične ulaznice za duel protiv Vareša

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sigurno gaze ka višem rangu, a nakon 11 odigranih utakmica u Kantonalnoj ligi ZDK upisali su 11 sigurnih pobjeda.

U narednom kolu u subotu u okviru 12.kola Kantonalne lige ZDK na Bilino polje stiže ekipa Vareša, te se očekuje novi trijumf izabranika Pavlea Skočibušića.

Za ovu utakmicu rukovodstvo kluba pustilo je u prodaju ulaznice po simboličnoj cijeni od 5 KM. Ulaznice se mogu kupiti u Fan shopu na stadionu Bilino polje, svaki radni dan u periodu od 09:00 do 17:00 sati.

Pred Čelikom je dug i težak period oporavka i vraćanja kluba na staze stare slave, ali rukovodstvo kluba je na pravom putu i potrebna im je još veća podrška Grada, kantona, ali i privrednika iz Zenice i okoline.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Sigurno da će svaka kupljena karta, odnosno prihod za ovu utakmicu dobro doći Upravi kluba u stabilizaciji i ispunjavanju svakodnevnih obaveza koje klub ima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FRLegioen
Naravno da cu podrzati ovu akciju.Jedina pozitivna prica u ovom gradu je nova uprava kluba.Seljo nacelnik Fujdo nastoji ugasiti ovaj klub kako bi pokusao sakriti svoj kriminal u periodu njegove vladavine Celikom.E neces budi siguran u to.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi