NK Čelik raspisao konkurs za izbor članova za Upravni i Nadzorni odbor

Zeničani biraju novo rukovodstvo kluba

NK Čelik raspisao konkurs za izbor članova za Upravni i Nadzorni odbor

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je i zvanično raspisao najavljeni konkurs za izbor novih klupskih čelnika. Kao što je poznato Zeničani su početkom mjeseca ostali bez Upravnog odbora na čelu sa Arminom Gafurovićem. Oni su ostali u tehničkom mandatu voditi klub dok se ne izaberu novi organi upravljanja.

S toga je danas klub na svojoj klupskuj stranici, a na osnovu člana 71. Statuta NK Čelik , a u vezi sa članom 47. Nadzorni odbor raspisao konkurs:

Za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora;
Za izbor i imenovanje dopunskih članova Nadzornog odbora;
Za izbor i imenovanje članova Statutarne komisije.
Konkurs je otvoren do 7. septembra, a vanredna sjednica Skupštine NK Čelik zakazana za dan kasnije.

Čelik je odlukom Skupštine a zbog nagomilanih dugova, koji su ostali iza turskog "investitora" preselio u najniži rang takmičenja, odnosno Kantonalnu ligu ZDK. Prošle subote su na Bilinom polju savladali Novi Šeher rezultatom 2:0, a sutra će ponovo na Bilinom polj uu okviru 2.kola dočekati tim Proletera.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi