Ko se lažno predstavljao u ime NK Čelik, te slao prijeteće poruke?

Zanimljiva objava kluba iz Zenice

Ko se lažno predstavljao u ime NK Čelik, te slao prijeteće poruke?

S. Mlaćo
Saopštenjem za javnost oglasili su se iz NK Čelik Zenica.

Naveli su da se ograđuju od svih lica koja se lažno predstavljaju u ime kluba, te koja šalju prijeteće poruke i vrše pritisak na menadžment kompanije Arcelor Mittal d.o.o. Zenica kao bi navedena kompanija pristupila sponzorstvu kluba.

“Ovim putem rukovodstvo NK Čelik Zenica se ograđuje od svih lica koja se lažno predstavljaju u ime kluba, te šalju prijeteće poruke i vrše pritisak na menadžment kompanije Arcelor Mittal d.o.o. Zenica kako bi navedena kompanija pristupila sponzorstvu kluba.

Kao i sa svakim potencijalnim partnerom, lica koja mogu predstavljati klub su članovi Upravnog odbora i menadžmenta čija imena i prezimena su javno dostupna na ovom linku. Izuzetno, klub može ovlastiti svoje volontere za pregovore, ali politika kluba je da s velikim kompanijama pregovore vrše isključivo članovi Upravnog odbora i menadžmenta.

Klub sa svakim potencijalnim partnerom želi uspostaviti zdrave odnose i temelje za kvalitetnu saradnju, a lažno predstavljanje u ime kluba od strane pojedinih lica koja nisu ovlaštena za pregovore sa sponzorima i ostalim partnerima, te prijeteće poruke svakako nisu put kojim želimo da klub ide i akvizira nove partnere.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Rukovodstvo NK Čelik Zenica će vrlo rado saslušati svaki prijedlog i prihvatiti konstruktivnu kritiku za način vođenja kluba, međutim ovakvim radnjama pojedinci zapravo samo nanose štetu klubu kojeg navodno vole, te nas usporavaju u namjerama da zajednički stvorimo bolji, jači, stabilniji i uspješniji Čelik“, stoji u saopštenju.

Zeničani se takmiče u Drugoj ligi FBiH grupa Centar i nalaze se na trećem mjestu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Neće se ni iduće godine vratiti. Već se zna koja osoba sa još par biznismena ulazi u Bosnu Visoko na ljeto
2 1
Mackintosh
Kome smeta jak Fuad Sasivarevic? Hahahahahahahahahahahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi