8

Komentari (8)

Brotherze
Bravo momci, vecinu ovih dugova prema igracima je napravio fudin turcin a fudo opet ne da ni marke al nece mu uspjet plan da ugasi Celik
zilan66
Koliko vidim ovaj Fudo ce vam isplatiti svu lovu kada budu procesuirani oni koji su doveli vas klub u probleme.nisam procitao u presici da je bilo govora o bivsim koji su vodili klub.po meni nisu krivi igraci sto traze lovu vec oni koji su ih doveli u celik i uzimali procenat.sretno vam bolo i da se vratite tamo gdje vam je mjesto a to je premijer liga
redbull
To se nikad nece desiti, jer prvo tog istog kasumovica moraju prvog procesuirat zbog zlocina u Čeliku. Zato mu i jest bio cilj da ugasi klub, da sakrije lopovluk.
Cod
Brzi dabigda ih na operaciju ligamenta potrošio,smradu jedan. Treba mu svaki klub u BiH zatvoriti vrata. Uprava svaka čast.
redbull
550k klub dijeli od cistog racuna, fuad kasumovic licno sa svojim sljedbenicima najveci grobar kluba. Svaka cast momcima u klubu za lavovski posao koji rade.
Convicts
Samo Celik,smanidu vajtedu.
Zenicanin
Kapa dole za raju iz uprave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.