NK Čelik u nedjelju na Bilinom polju protiv Novog Travnika
Zeničani vrijedno treniraju na Kamberovića polju, a do nastavka Premijer lige odigrat će još dvije utakmice

Prijateljski meč zatvorenog tipa

NK Čelik u nedjelju na Bilinom polju protiv Novog Travnika

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon povratka iz Turske vrijedno treniraju na terenima Kamberovića polja. Zeničanima na ruku ide i vrijeme, tako da vjerovatno do početka nastavka Premijer lige neće nigdje ići van Zenice.

Zeničani su još u potrazi za trojicom igrača, stoper se traži kao "suho zlato", dok trener želi još jednog ofanzivnog veznjaka i centralnog napadača. Do utakmice protiv tuzlanske Slobode, izabranici Adnana Örneka odigrat će još dvije utakmice.

Prva je već ove nedjelje, kada će od 13 sati na Bilinom polju dočekati posljednjeplasirani tim 1.lige FBiH, Novi Travnik. Ova će utakmica na veliko razočarenje svih navijača Čelika biti zatvorenog tipa. Sedam dana prije nastavka Premijer lige crno-crveni će odigrati i generalku na Bilinom polju, a protivnik još nije poznat, iako postoje velike šanse da to bude tim NK Vitez.

Čelik u drugom dijelu sezone ima samo jedan cilj, a to je opstanak u Premijer ligi. Nastavak sezone će otvoriti domaćom utakmicom protiv tuzlanske Slobode, koja je u prvom meču na Tušnju slavila 1:0.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi