NK Čelik u sjajnoj atmosferi i najjačem sastavu očekuje duel protiv FK Tuzla City
Zeničani se spremaju za naredno kolo Premijer lige, gdje protiv Tuzla Citiya žele ostvariti prvu pobjedu sezone na domaćem terenu

Zeničani trenirali na Bilinom polju

NK Čelik u sjajnoj atmosferi i najjačem sastavu očekuje duel protiv FK Tuzla City

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili još jedan trening na Bilinom polju u sklopu priprema za naredno kolo Premijer lige, gdje će u subotu u Zenici dočekati tim Tuzla Citiya.

Zeničani su nakon pet odigranih kola na petoj poziciji s osam osvojenih bodova, a meč protiv narednog protivnika veoma je bitan za nastavak prvenstva, odnosno da se crno-crveni učvrste u gornjem dijelu tabele.

Izabranici Hasana Ozera u subotu će iz trećeg pokušaja ove sezone pokušati da postignu prvi gol, ali i da ubilježe prvu pobjedu na domaćem terenu. Kada je u pitanju igrački kadar, stručni štab za naredni meč može računati na sve raspoložive snage.

U odnosu na prošlu utakmicu u subotu se očekuje da od prve minute u ekipi budu Ljubiša Pecelj, te Vladimir Grahovac, dok prema najavama neće biti više izmjena u početnom sastavu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni Čelik i Tuzla City odigrali su tri utakmice i zanimljivo sva tri meča su završena rezultatom 1:1.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Hahahaa,..e vidi turaka
0 7
Icardi
limVo likCe do baGro
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi