NK Čelik za kraj godine organizovao gala večer
Gala večer kluba s Bilinog polja za kraj godine. Foto:nkcelik.ba

Crno-crvena porodica na okupu

NK Čelik za kraj godine organizovao gala večer

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik Zenica je u petak (24.12.) u hotelu Dubrovnik upriličio zajedničko druženje  velike crno-crvene porodice.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kraj jedne uspješne godine, zajedno su proslavili rukovodstvo i uposlenici kluba, igrači prvog tima, kadeti i juniori, najvatreniji navijači kao i ostali članovi nogometnog kluba Čelik.

Bio je ovo prvi put da klub na jednom mjestu okupi sve one koji iskreno žive i vole crno-crvenu boju, a iskreno se nadamo da će ovakva okupljanja postati tradicija, te da će ih u budućnosti biti puno više.

Ovo je bila prilika i da rukovodstvo kluba da podsjeti sve navijače i simpatizere da će u januaru početi učlanjivanje za 2022.godinu, te da im se pridruže i uživaju u mnogobrojnim pogodnostima koje ostvaruju članovi kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NK Čelik ove sezone se takmiči u Drugoj ligi FBiH, grupa Centar, a prvi dio sezone su završili na četvrtoj poziciji. Naredne godine u NK Čelik imaju velike planove, ali će o svemu blagovremeno obavijestiti javnost.

Nema sumnje da mlada Uprava kluba radi dobar posao, te iz dana u dan rade na stabilizaciji kluba i vraćanju dugova, koji su napravljeni u posljednjih 20 godina, a za koje još nikada niko nije odgovarao.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CeZenicaLik
Za Celik,Robijase i Zenicane je bitniji ovaj finansijski dobitak aostalo ce doci vjeruj mi.....
3 0
Baco
Bice to dobro,samo transparentan rad ,posten rad i naravno doci ce i uspjeh.sve u svemu sretno...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi