Adžem: Bivši klub nije pravio probleme, nadam se da ću sa GOŠK-om ispuniti ciljeve
VIDEO: K. Dedić

Novi trener tima iz Gabele

Adžem: Bivši klub nije pravio probleme, nadam se da ću sa GOŠK-om ispuniti ciljeve

H. Zilić

NK GOŠK u proljetni dio sezone ulazi sa novim trenerom. Nedavno je sporazumno raksinuta saradnja sa Tonijem Karačićem, a na klupu tima iz Gabele sjeo je Admir Adžem.

Adžem je ranije vodio FK Goražde, stigao je u Gabelu gdje ga očekuju trneinzi s novim timom, ali i zahtjevna utakmica već za vikend kada GOŠK gostuje kod ekipe Igmana u Konjicu.

Novi trener GOŠK-a govorio je za SportSport.ba po dolasku u Gabelu.

"Sve se desilo nekako brzo, iznenada sam dobio poziv gospodina Luje, predsjednika kluba. Presudila je želja rada u Prmeijer ligi, ali želim se zahvaliti svom bivšem klubu koji nije pravio probleme. Sretan sam što sam ovdje i nadam se da ćemo ispuniti ciljeve, a to je opstanak", rekao je Adžem i dodao:

"Otežavajući faktor je što imamo tri treninga. Pratio sam ligu, neke utakmice sam pogledao. Pokušat ću što bolje upoznat ekipu i spremni otići u Konjic."

O pomoćnicima u narednim danima.

Oglasi

"Brzo se sve desilo nismo razmišljali o stručnom štabu i to ćemo srediti u narednim danima."

Uprava kluba je postavla jasan cilj pred Adžema.

"Cilj je opstanak, situacija je dosta gusta, ima dosta ekipa na začelju, bit će veoma zanimljivo."

Za kraj smo upitali novog trenera GOŠK-a o eventualnim pojačanjima, a dobili smo kratak odgovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Razgovarao sam malo sa predsjednikom, vidjet ćemo", rekao je Adžem za kraj.

Duel 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Igmana i GOŠK-a igra se u subotu 17. februara sa početkom u 13 sati.

Top Komentari

Lafo
Legenda Želje nažalost nije dobio podršku predsjedništva i skupštine, a znamo i zašto, jer nema dlake na jeziku! Sretno Adžeme i da se jednog dana vratiš na Grbavicu!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi