Potvrđeni termini utakmica 19. kola WWIN lige: Tri utakmice pod reflektorima
FOTO: T. Hebib

Program počinje u petak

Potvrđeni termini utakmica 19. kola WWIN lige: Tri utakmice pod reflektorima

Haris Zilić

Završena je zimska pauza i od narednog vikenda kreće proljetni dio prvenstva, a od ove polusezone liga nosi naziv WWIN liga po novom generalnom sponzoru.

Potvrđeni su termini 19. kola WWIN lige, a igrat će se u tri dana, ima utakmica i u dnevnom, ali i večernjem terminu. Pod reflektorima su tri susreta.

Kolo u petak 16. februara otvaraju Sloga Meridian Doboj i Velež, a taj meč se igra u Modriči s početkom u 18 sati.

Subota 17. februar nam donosi tri susreta, tako da će biti pravi fudbalski dan u našoj zemlji. Subotnji program se otvara sa dva duela koja počinju u 13 sati, Igman će u Konjicu dočekati GOŠK, dok će u istom terminu Posušje dočekati Zvijezdu 09 i to će biti dva vrlo bitna susreta u borbi za opstanak.

Program u subotu zatvaraju derbi duelom na Grbavici Željezničar i Zrinjski, a pomenuta utakmica počinje u 16 sati.

Oglasi

Prvo proljetno kolo WWIN lige u nedjelju (18. februara) nudi dvije utakmice u dva različita termina. Od 13 sati svoj duel na stadionu "Asim Ferhatović Hase" igraju Sarajevo i Široki Brijeg, a kolo u nedjelju zatvaraju Borac i Tuzla City, njihov susret počinje u 17:30.

Podsjetimo, nakon jesenjeg dijela prvenstva lider Premijer lige Bosne i Hercegovine je Borac sa 45 bodova, sedam više od drugoplasiranog Zrinjskog.

Na začelju tabele je totalna ludnica. Široki Brijeg ima 22 boda, Posušje i GOŠK su skupili 20, Tuzla City je na 19, kao Željezničar i Igman, dok je fenjeraš Zvijezda 09 sa 11 osvojenih bodova.

Raspored i satnica utakmica 19. kola WWin lige:

Oglasi

Petak (16. februar) - 18 sati: Sloga Merididan - Velež

Subota (17. februar) - 13 sati: Igman Konjic - GOŠK Gabela

Subota (17. februar) - 13 sati: Posušje - Zvijezda 09

Subota (17. februar) - 16 sati: Željezničar - Zrinjski

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja (18. februar) - 13 sati: Sarajevo - Široki Brijeg

Nedjelja (18. februar) - 17:30: Borac - Tuzla City

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
Trebaju da stalno mjenjaju a ne da jedni te isti klubovi uvijek igraju ili petkom ili ponedeljkom a drugi uvijek u prime tame subota ili nedelja ,Vico ****m ti sve zivo mjenjaj malo
0 0
rodjak
Trebaju da stalno mjenjaju a ne da jedni te isti klubovi uvijek igraju ili petkom ili ponedeljkom a drugi uvijek u prime tame subota ili nedelja ,Vico ****m ti sve zivo mjenjaj malo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi