NK GOŠK dan ranije put Bihaća, poštuju se propisane mjere

NK GOŠK dan ranije put Bihaća, poštuju se propisane mjere

S. Mlaćo

Veliki derbi prvog kola Prve lige FBiH igra se sutra u Bihaću.

Jedinstvo će dočekati GOŠK, a u Gabeli su više nego ozbiljno shvatili ovaj meč.

Put Bihaća su krenuli danas, pa će meč dočekati u karantinu te potpuno odmori za izazove koji ih očekuju.

Vule Trivunović je zračio optimizam pred polazak, ali svjestan da neće biti lako Pod Borićima. I Jedinstvo ima svoje adute, pa je očekivati kvalitetnu predstavu i nadmetanje od prve do posljednje minute.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz GOŠK-a ništa ne prepuštaju slučaju, a u autobusu se poštuju sve propisane epidemiološke mjere od strane nadležnih, što pokazuju iz fotografije koje je SportSport.ba ustupila tajnica Gabeljana Andrijana Ćorić.

Naša ekipa je danas otputovala za Bihać gdje sutra igra prvo kolo Prve lige Federacije protiv NK Jedinstvo. Naši momci...

Posted by NK GOŠK Gabela on Friday, August 7, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi