NK GOŠK počeo sa pripremama, dosta promjena u igračkom kadru

Gabeljani ponovo imaju visoke ambicije

NK GOŠK počeo sa pripremama, dosta promjena u igračkom kadru

S. Mlaćo
Nogometaši GOŠK-a počeli su sa pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH.

Gabeljani i u novoj sezoni imaju visoke ambicije, a pred prvi trening nogometašima su se obratili predsjednik i direktor Lujo Ilić te Andrija Jurković.

Šef struke Denis Ćorić sa svojim pomoćnicima iznio je plan priprema.

Veliki broj igrača je na probnom radu i oni će imati priliku da se nametnu u narednih desetak dana.

Ćorić je jasno istakao da je cilj GOŠK-a prva pozicija, ali da treba ići stepenicu po stepenicu, te da su se i ostale ekipe pojačale.

GOŠK su do sada pojačali Nihad Šero, Esmir Hasukić, Riad Šuta, Dejan Zarić, Aleksandar Radulović, Siniša Dujaković i Adnan Hrelja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pregovara se sa još nekoliko pojačanja, a radi se o provjerenim nogometašima koji bi sigurno bili pojačanja za novu sezonu.

GOŠK već u nedjelju igra pripremni meč protiv FK Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović Hase od 18:30 sati.

Top Komentari

isko87
Nihad Sero se ovde najvise istice decko razvaljuje.On je velika nada BH FUDBALA a i veliko pojacanje za Gosk.Samo mu dajte malo vise prostora
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi