FK Velež će u Gabeli igrati domaće utakmice na startu prvenstva

Teren stadiona Perica Pero Pavlović u sjajnom stanju

FK Velež će u Gabeli igrati domaće utakmice na startu prvenstva

S. Mlaćo
Nogometaši Veleža spremaju se na Kupresu, a danas će odigrati i drugi pripremni meč.

Rival će u Travniku biti Sloga iz Doboja.

Istovremeno na stadionu Rođeni traju radovi na uređenju travnjaka, pa Velež svoje početne domaće susrete prvenstva u novoj sezoni neće igrati u svom domu.

U FK Velež su donijeli odluku da domaće susrete koliko to bude potrebno ovisno o brzini radova na stadionu Rođeni igraju u domu NK GOŠK u Gabeli.

To je upravo potvrđeno za SportSport.ba.

Može biti slika sljedećeg: trava

Oglasi

Stadion u Gabeli ispunjava sve uslove za premijerligaške utakmice, a treba istaći da je NK GOŠK i ove sezone dobio licencu za Premijer ligu, ali to na kraju nije ostvario u sezoni Prve lige FBiH.

Travnjak na stadionu Perica Pero Pavlović se nalazi u sjajnom stanju, infrastruktura je u sve boljem stanju iz sezone u sezonu, pa će Rođeni i njihovi gosti ima sve preduslove da se osjećaju ugodno.

Saznajemo da su NK GOŠK i FK Velež brzo postigli dogovor, što potvrđuje sjajan odnos dva kluba i od ranijeg perioda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Velež će evropske utakmice igrati na stadionu Grbavica u Sarajevu, a novu sezonu Premijer lige otvoriti gostovanjem kod HŠK Posušje.

U drugom kolu će ugostiti u Gabeli FK Igman, zatim ide u goste Slobodi, dok u četvrtom kolu slijedi derbi sa FK Željezničar.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MostarskiRodeni81
Hvala Gabeli !
6 0
pitariistok
Svaka cast GOSK-u,samo dole u dnevnom terminu igrati utakmice je vise nego tesko...sretno svim akterima i da zivu glavu izvuku....
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi