Rizvanović napustio GOŠK: "Lijepo iskustvo za mene, odlučio sam se za promjenu"
Rizvanović (prvi u plavom dresu)

Desni bek kreće u nove izazove

Rizvanović napustio GOŠK: "Lijepo iskustvo za mene, odlučio sam se za promjenu"

S. Mlaćo
Haris Rizvanović više nije član NK GOŠK Gabela.

Nakon završetka sezone dvije strane su se razišle i ovaj 24-godišnjak kreće u nove izazove.

Rizvanović je u Gabelu stigao na ljeto 2019. godine iz NK Metalleghe Jajce.

"Period proveden u GOŠK-u je bio prije svega jedno lijepo iskustvo za mene i imao sam korektan odnos sa klubom. Odlučio sam da je vrijeme za promjenu sredinu i neki iskorak, pa vidjet ćemo. Veoma je bitno da sam imao stalni kontinuitet igranja utakmica i dodao sam pet asistencija ove sezone. Mislim da sam odigrao dobru sezonu i ostaje žal što nismo izborili plasman u Premijer ligu“, rekao je Rizvanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

S obzirom na iskustvo koje posjeduje te kvalitete, nekadašnji omladinac Željezničara vjerovatno neće dugo čekati na novi klub.

Pored Rizvanovića, GOŠK su napustili i Nermin Hajdarević, Dženan Haračić, Stjepan Vego, Neven Vujica...

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi