Da li će Bubalo napustiti klupu GOŠK-a?

Gabeljani pružili blijedu partiju i upisali poraz u Bihaću

Da li će Bubalo napustiti klupu GOŠK-a?

Samir Mlaćo
Nogometaši GOŠK-a danas su sasvim neočekivano upisali poraz od Jedinstva u Bihaću 2:1.

Gabeljani su bili favoriti s obzirom da vode bitku za prvaka, no to nisu opravdali Pod Borićima.

Poveli su na samom početku meča golom Dženana Haračića, ali onda preokret Jedinstva koje je upisalo tri vrijedna boda u borbi za opstanak.

Igra GOŠK-a definitivno je zabrinjavajuća u drugom dijelu sezone za sve koji prate klub, s obzirom da je ovaj tim upisao u četiri utakmice dva poraza, dok je u prvom dijelu sezone u 15. kola bio bez poraza.

Gabeljani imaju razloga za brigu, a sasvim realno je očekivati i promjenu na trenerskoj klupi.

Ivan Bubalo bi mogao već večeras podnijeti ostavku, ali čeka se zvanična potvrda.

Bio bi to i logičan slijed događaja, s obzirom da su Gabeljani danas poraženi od ekipe koja je sa pripremama krenula dvije sedmice prije nastavka sezone, dok su u derbiju u Konjicu pokazali veoma blijedo izdanje, što je razočaralo sve simpatizere kluba.

Definitivno je timu iz Hercegovino potrebno osvježenje na klupi, kako bi se 'ekipa' probudila i pokušala izboriti naslov prvaka, što je glavni cilj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu GOŠK će ugostiti HNK Tomislav, posljednjeplasiranu momčad lige.

Trenutno za Igmanom zaostaju dva boda, a Igman će u narednom kolu u goste davljeniku BFK Simm Bau iz Maglaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi