Razišli se NK GOŠK i Salko Jazvin

Potvrđeno iz redova jesenjeg prvaka Prve lige FBiH

Razišli se NK GOŠK i Salko Jazvin

S. Mlaćo
NK GOŠK je prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH završio kao jesenji prvak, no jasno je da će u redovima Gabeljana biti promjena u igračkom kadru.

Žele se u Gabeli dodatno pojačati u borbi za prvo mjesto sa Igmanom i TOŠK-om, a danas je potvrđen sporazumni rastanak sa 28-godišnjim Salkom Jazvinom.

Jazvin je upisao 13 nastupa u prvenstvu, većinom šansu dobijao sa klupe te dodao jedan pogodak, a sada je odlučeno da dvije strane prekinu saradnju.

“NK GOŠK zahvaljuje se Jazvinu na doprinosu koji je dao u osvajanju jesenje titule te želi sve najbolje u nastavku karijere”, stoji u objavi NK GOŠK.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jazvin je u Gabelu stigao iz FK Goražde gdje je pružao veoma kvalitetne partije, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Velež, Željezničar, Čapljinu, Zrinjski, Tuzlu City, Čelik, Zvijezdu Gradačac...

Boravio je u inostranstvu, tačnije okušao se u Slovačkoj te Islandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi