Veliko pojačanje za NK GOŠK: Stjepan Vego postigao dogovor sa čelnicima jesenjeg prvaka Prve lige

Bubalo proziva 17. januara

Veliko pojačanje za NK GOŠK: Stjepan Vego postigao dogovor sa čelnicima jesenjeg prvaka Prve lige

S. Mlaćo
NK GOŠK je dobio veliko pojačanje u borbi za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu.

Naime, u Gabelu se vraća Stjepan Vego, nekadašnji član ovog kluba koji je prethodni period proveo u član 1. HNL Hrvatskom Dragovoljcu.

Vego je bio i mladi reprezentativac naše zemlje, u GOŠK-u pružao kvalitetne partije i sigurno će brzo uklopiti u novu – staru sredinu.

Iz GOŠK-a je otišao u Inter Zaprešić, a zatim NK Celje.

Ovaj 24-godišnjak sigurno će mnogo pomoći timu Ivana Bubala i u Gabeli su odradili sjajan posao,  ako uzmemo u obzir da je je Vego imao nekoliko ponuda na svom stolu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prethodno su u Gabelu stigli Neven Vujica i Luka Nižić, a dovođenjem Vege, čelnici GOŠK-a potvrdili su da će pojačanja dovoditi samo planski sa jasnim ciljem da dodatno unaprijede igru iz prvog dijela sezone.

Prozivka nogometaša GOŠK-a zakazana je za 17. januar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi