Gabeljani u potrazi za trenerom

Razilaze se NK GOŠK i Toni Karačić

15

Komentari (15)

adnan73
tako to bude kad selo zavrsi u prvom rangu, ispali aBd
FahrudinKonjHodzic
kolkacko su ondak tek propali gradovi kad su him sela nedostizna
Pajdoopajdonu
Uzimao od BOGATI roditelja € zna se sve… Od jednom “talenti” u prvi 11 OD**** SMECARU
Pajdoopajdonu
Provalio Lujo da se talio sa svima Hadzica doveo taldzija uzeo ocu pare
Drakula
Sta kaze debilcina frane,ne mogu igrat na dva fronta bore se za opstanak pustili jedinstvo HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAYAYAYAYA
Frane
Nisu sarajevo da trpe neznalizu ko vi Dudlića.
Drakula
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Sarajevo ne trpi nikog sine,svi bi vi volio da budete Sarajevo i financijski i da imate akademiju,i da pravite milionske transfere. Mani se komentarisanja neceg kad nisi kompententan ispadas glup ko k
Frane
Je ziher zato kod vas trener može imati i 1.5 b po utakmici, nama je Žižović letio s 2 b po utakmici i nakon što je izbacio Ljubljansku Olimpiju, ili Hri Vukas nakon remija sa njanjaevom pod BB iako je netom prije toga izbacio Utracht. Sine vi ste dalkeo od nas.
Frane
Feđa Dudić 1.27 b po utkakmici, mene je sramota, Zlizani se izrugivao preko pola godine navijačima, vi ste samo Mirvhova khurva, odnosno ratne izbjeglice.
Drakula
Sarajevo bi igralo 3 puta ovo kukuruz natjecanje trece sto su uveli u novijoj historiji. Vi ste imali srece pa ste usli i svaka cast nema sta. Ali vitrina Sarajevo i Zrinjskog isto poredjenje Uniteda i tottenhema daleko ste vi od velikog kluba.
pjanke.sa
Drakula sta imas nepismenim i zaludjenim objasnjavati bolan.
FahrudinKonjHodzic
@Drakula ja ko velezovac ne bih volijo da me gazi milsami orhei i taslaci torpedo kutaisi niza kurats nisi
Drakula
Ma normala pjanke vidis da zive u zabludi neko slago 1905 osnovani i oni to prihvatili,cuj zrinjski stari od zvezde partizana danama sarajeva zelje presmijesno
Drakula
Ti ko velezovac fahro osjetio nisi 25 godina evropu u novijoj historiji i 30 cak. Sarajevo se naigralo do tad,prosli i Genk i Atromitos orebro ono sto mnogi mogu sanjat. Bolje ispast od kutaisija milsamija nego se brukat. Niste vi naletili na kvalitetnog protivnika,Aek kad su prosli najlosija su bili ekipa 30 godinq u nazad.
Pajdoopajdonu
Neznalica najveca u drzavi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.