U nedjelju revanš mečevi u Olovu i Konjicu, da li je sve gotovo?
Detalj sa meča Iskra - Stupčanica

Na centru Hadžović i Tabak

U nedjelju revanš mečevi u Olovu i Konjicu, da li je sve gotovo?

S. Mlaćo
U nedjelju se igraju revanš susreti kvalifikacija za Prvu ligu FBiH.

Čini se da je sve gotovo, te da će se Prva liga FBiH igrati u Lukavcu i Olovu.

Radnički je sa 3:0 u prvom meču nadigrao FK Klis i klubu iz Buturović Polja treba pravo čudo u revanšu kako bi prošao dalje.

U Bugojnu su snage odmjerili Iskra i Stupčanica, domaći su poveli, ali onda u posljednjih deset minuta fizički nespremni uz poprilično skroman igrački kadar poklekli i gosti su slavili 2:1.

O sudijama se najmanje pričalo nakon prvih mečeva, što je veoma dobro, a što svakako i treba pohvaliti.

Pravdu na revanš meču u duelu Klis i Radničkog dijelit će Drago Tabak iz Tomislavgrada sa pomoćnicima Amirom Hušidićem (Podzvizd) i Marijanom Ćosićem iz Širokog Brijega. Četvrti sudija je Sanel Silić iz Cazina.

U Olovu pred sigurno ispunjenim stadionom očekuje se vatrena atmosfera.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na centru će se naći kandidat za Premijer ligu Ermin Hadžović iz Sarajeva sa pomoćnicima Edinom Redžovićem iz Sarajeva i Adnanom Arfadžanom iz Jablanice. Četvrti sudija je Emir Spahalić iz Sarajeva.

Kako je već poznato, finalnog duela neće biti, nego će pobjednici polufinalnih mečeva plasirati se u Prvu ligu FBiH te tamo 'zamijeniti' FK Igman Konjic i HNK Tomislav Tomislavgrad.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Ovo razigravanje je samo predstava za naivne. I prije početka baraža sve se znalo. VAR režiseri iz NS F BiH su to sve fino upakovali. Delegirane sudije u uzvratnim utakmicama neće dozvoliti nikakvo iznenađenje. Drugi gol Lukavca protiv Klisa lakrdija. Igrač gura loptu lijevom rukom i zabija, dobro se to vidi ali ne vidii" ti sudija.
1 0
CrveniKakanj
Stupčanica & Radnički
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi