Bh. niželigašu stiže Željezničar: Susret za tri mjeseca, karte već u prodaji, sprema se spektakl

Poseban dan će to biti u ovom dijelu naše zemlje

Bh. niželigašu stiže Željezničar: Susret za tri mjeseca, karte već u prodaji, sprema se spektakl

S. Mlaćo

U NK Ključ spremaju se za pravi spektakl.

Naime, u Ključ stiže FK Željezničar, a sve u sklopu manifestacije sto godina postojanja NK Ključ.

Biće to spektakl za pamćenje, a sve će uveličati sa svojim hitovima legendarni Halid Bešlić, pa nema summnje da će tribine stadionu u Ključu biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Navedeni meč igra se u utorak 01.08. na stadionu pod Lubicom, stadionu koji je specifičan po mnogo čemu, što je i pisao naš portal.

“Dragi prijatelji nakon najave manifestacije proslave '100 godina postojanja NK Ključ' došlo je vrijeme da se ulaznice za ovaj događaj puste u prodaju.

Oglasi

Cijena ulaznice je 30,00KM (djeca ispod 12 godina oslobođena su od plaćanja) za cijelodnevnu manifestaciju koja će početi u 12 h, a u okviru iste bit će odigrane utakmice naših mlađih selekcija, veterana i na kraju utakmica seniora NK Ključ i FK Željezničar.

ULAZNICE PUŠTENE U PRODAJU! Dragi prijatelji nakon najave manifestacije proslave '100 godina postojanja NK Ključ'...

Posted by NK Ključ Ključ on Thursday, May 11, 2023

Nakon sportskog dijela slijedi nam veliki koncert Halida Bešlića, dok je u međuvremenu planirana rođendanska torta od 25 metara i veliki rođendanski vatromet!

Sav prihod od ulaznica je donacija za NK Ključ, a plan uprave je da navedena sredstva koja klub prihoduje stavi na raspolaganje za narednu sezonu i da uz određena pojačanja pokušamo izboriti viši rang takmičenja, ali isto tako i da poboljšamo infrastrukturu za naše mlađe selekcije“, naveli su iz NK Ključ.

Sigurno da i FK Željezničar ima veliki broj fanova u ovom dijelu naše zemlje, pa će i oni doći da pogledaju Štilića, Bekrića, Krpića, Cocalića, Mekića, Hodžića i društvo.

NK Ključ se takmiči u Prvoj ligi USK, a igrali su svojevremeno i Prvu ligu FBiH.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga USK:

Trenutno traju radovi na stadionu ovog kluba, pa zaista čelnici NK Ključ zaslužuju sve pohvale u ova teška vremena za sport.

“Nastavljamo dalje sa radovima,dio tribine koji je rađen u projektu sa Federalnim ministarstvom za raseljena lica nije završen do kraja tj. nije bilo dovoljno sredstava za pokrivanje tribine u tom projektu radi poskupljenja materijala te je urađena samo betonska konstrukcija sa stubovima i nosivim gredama i tu je stalo,ali nismo mi stali te uz Vašu pomoć putem Vaših sponzorstva,članskih karti opredijelili smo se da mi dovršimo projekat čiji je iznos 7.100,00 KM (nosivi UPN profili i limarski radovi).“, naveli su jučer putem zvanične stranice kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti