NK Krajišnik nosi tri boda iz Bugojna

Gosti do pobjede u posljednjim sekundama meča

NK Krajišnik nosi tri boda iz Bugojna

Samir Mlaćo

U Drugoj ligi Zapad danas je odigran samo jedan meč. NK Iskra je na svom stadionu ugostio NK Krajišnik, a gosti su pogotkom u sudijskoj nadoknadi slavili 2:1 i osvojili vrijedna tri boda.

Gosti su poveli u 10. minuti pogotkom Edisa Nuhanovića, a u 33. minuti glavni sudija Armin Islamović iz Prijedora pokazuje na 11 metara. Kapiten Iskre Haris Seferović je uzeo loptu, no nije pogodio mrežu Alena Pehlića.

Ipak, Bugojanci do izjednačenja dolaze u 40. minuti kada je pogodio Velid Pidro. Kada se činilo da će meč završiti podjelom bodova, gosti u trećoj minuti sudijske nadoknade dolaze do tri boda. Strijelac je bio Ervin Keranović.

Malobrojna publika na Jakliću razočarana je napustila stadion, a treba istaći da su oba tima u zapisniku imala ukupno po 14 nogometaša.

Druga liga Zapad, 9. kolo:

NK Iskra - NK Krajišnik 1:2 (1:1)

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

NK Iskra: Konjarić, Pihura, Šabić, Ivković, Seferović, Husić, Haznadarević, Jusufbašić, Pidro, Gazić, Čusto.

NK Krajišnik: Pehlić, Kapić, Hušidić, Halilović, Šabić, Delić, Keranović, Ljubijankić, Šakanović, Nuhanović, Begić.

Top Komentari

Gari Garinča
Hvala svim Iskrinim grobarima sto su Iskru spustili na nivo seoske ekipe. Aferim gospodo izbori ce brzo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi