NK Metalleghe sutra protiv FK Krupa

Ništa od duela sa Olimpikom

NK Metalleghe sutra protiv FK Krupa

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea spremaju se za drugi dio sezone u Prvog ligi.

Jajčani će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv FK Krupa, jesenjeg prvaka Prve lige RS sa početkom u 12 sati u Krupi na Vrbasu.

Biće ovo sigurno dobra provjere za Jajčane koje očekuju borba za opstanak u Prvoj ligi.

Do sada su popularne Kraljeve pojačali Vujica i Vulić, a izvjestan je i povratak Sabita Alispahića koji je imao kratku avanturu u FK Sloboda.

Metalleghe će glavni dio priprema odraditi u Ljubuškom gdje je već dogovorena provjera protiv FK Velež.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Planiran duel sa Olimpikom ipak neće biti odigran, s obzirom da je isti prema informacijama do kojih smo došli odgođen na zahtjev prvog čovjeka Jajčana Zorana Dekića.

Pravi razlog ovakve, zaista nesvakidašnje odluke, nije poznat, s obzirom da na Mračaju još uvijek traje medijska šutnja.

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi