Osijek pronašao zanimljivu zamjenu za Bjelicu
FOTO: NK Osijek

Niko se nije nadao tome, ali vjeruju da su na pravom putu

Osijek pronašao zanimljivu zamjenu za Bjelicu

S. Mlaćo
Nakon pobjede nad Hajdukom, NK Osijek je napravio neočekivan potez.

Naime, klub iz Osijeka se razišao sa Nenadom Bjelicom.

Bjelica je postao 'bivši', a zatim se danima špekulisalo o njegovom nasljedniku.

U igri su bila brojna imena, bar prema pisanju medija, a sada je zvanično potvrđeno ko će voditi ovaj klub u novoj sezoni.

To će biti Rene Pomos, austrijski stručnjak koji je do sada radio kao pomoćni trener LASK-a, Austrije Beč, Spezije, Lech Poznata i Dinama.

U posljednje dvije godine bio je pomoćni trener Nenada Bjelice.

Oglasi

“Nakon nekoliko dana analize i promišljanja o nastavku sezone, odlučili smo ukazati povjerenje Reneu Pomsu kojem smo povjerili sve ovlasti glavnog trenera. Rene je pokazao veliku profesionalnost u radu u ovom tjednu koji ni za koga nije bio lagan, baš kao i u utakmicama u kojima je već samostalno vodio našu momčad. Radi se o čovjeku koji je već dvije godine dio našeg sustava, odlično poznaje igrače i momčad, a naša je odluka da je u ovom trenutku najbolja osoba za povesti momčad u nastavak sezone“, rekao je predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj.

Poms je bio sretan zbog novih izazova.

“Osjećam veliku podršku Uprave i igrača zbog prilike koju sam dobio. Moja želja i motivacija su velike, već dvije godine radim s ovom momčadi, poznajem igrače, oni poznaju mene, do sada smo imali odnos pun uzajamnog poštovanja i moj cilj je s njima nastaviti u tom smjeru i u budućnosti“, rekao je glavni trener Bijelo-plavih Rene Poms.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osijek nakon sedam kola u 1. HNL ima tek osam bodova.

Za Dinamom zaostaje čak 11 bodova, a šest za Slaven Belupom.

Top Komentari

Hasni
Fin
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi