Petar Mišić novi fudbaler Širokog Brijega
FOTO: NK Široki Brijeg/facebook

Dolazi iz Zrinjskog

Petar Mišić novi fudbaler Širokog Brijega · Zvanično

H. Zilić

NK Široki Brijeg ozvaničio je još jedan zimski posao, a dres kluba sa Pecare nosit će 29-godišnji Petar Mišić koji dolazi iz redova aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine, ekipe Zrinjskog.

Naš portal je jučer pisao o ovom transferu, a danas je dobilo i zvaničnu potvrdu od strane NK Široki Brijeg.

Dvije strane su postigle dogovor i Mišića ćemo gledati na Pecari, a sigurno da će dobro doći Širokobriježanima koji su u velikoj krizi rezultata.

"Petar Mišić novi je igrač NK Široki Brijeg i prvo pojačanje Plavo-bijelih za proljeće. Dvadesetdevetogodišnji krilni igrač na Pecaru je stigao iz redova HŠK Zrinjski Mostar na posudbu do kraja sezone.

Za aktualnog prvaka potpisao je pred početak tekuće sezone nakon dvije i pol godine provedene u redovima FK Tuzla City.

Oglasi

"Zahvalan sam sportskom direktoru i rukovodstvu kluba na ukazanoj prilici. Vrlo dobro znam gdje dolazim i što se od mene očekuje. Vjerujem kako ćemo uspješno surađivati na obostrano zadovoljstvo i ostvariti zacrtane ciljeve", kazao je Petar Mišić nakon potpisa na Pecari i otkrio zanimljivu poveznicu sa Širokim Brijegom.

"Široki Brijeg je prava nogometna sredina. Znam koliko ljudima u gradu i Hercegovini znači ovaj klub i njegov uspjeh. U to sam se uvjerio i tijekom mnogobrojnih razgovora s mojim prijateljem Čukijem (Tomislav Čuljak, nap. a.), koji je svoju bogatu nogometnu karijeru zaključio upravo na Pecari i ostao u srcima mnogih navijača. Neka tako bude i u mome slučaju", dodao je novi igrač Plavo-bijelih.

Mišić je stasao u HNK Cibalia Vinkovci, a onda ga je 2013. godine kupio GNK Dinamo Zagreb i ostavio na posudbi u matičnom klubu.

Kasnije je tijekom karijere branio boje hrvatskih prvoligaša NK Lokomotiva Zagreb, NK Slaven Belupo i RNK Split, te švicarskog drugoligaša FC Aarau, odakle je početkom 2021. godine došao u bosanskohercegovački nogomet.

Novi je igrač Plavo-bijelih provjereno i cijenjeno nogometno ime s bogatim igračkim iskustvom. Samo u elitnim razredima hrvatskog i bosanskohercegovačkog nogometa do sada je upisao točno 200 nastupa", stoji u zvaničnom saopštenju NK Široki brijeg.

Petar Mišić
Petar Mišić NK Široki Brijeg NK Široki Brijeg HŠK Zrinjski HŠK Zrinjski Pozicija: MF

Statistika

0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
10 nastupa
2 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
3 golova
6 nastupa
2 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

🆕️✍️🏻 | Petar Mišić prvo pojačanje za proljeće Petar Mišić novi je igrač NK Široki Brijeg i prvo pojačanje...

Posted by NK Široki Brijeg on Friday, January 12, 2024

Široki Brijeg je nakon jesenjeg dijela prvenstva na šestom mjestu i daleko je od borbe za Evropu, mnogo bliže mjestima koja donose borbu za opstanak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoSiroki
Za nas je dobar.. Svak je dobro došao
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi