Bordo momci danas su imali razloga za zadovoljstvo

Sa Pecare stigla čestitka FK Sarajevo

10

Komentari (10)

Uber_i
Jesu ovi ulizice neznam sta im cestitaju kad im je Vico dao kup lani prvenstvo prije toga sudije kakav je to ****ni klub sve sto su osvojili to su dobili na ružne a ne fine oci
user1575889878
Ajax11
Ljudi sami zrtve bili u BL , naravno da im je više drago da je Sarajevo osvojilo
Toni99
@Ajax11 Cestitali su nasi i Borcu titulu jbga uvijek smo gospodski klub bili
sekac
Hvala klubu Široki brijeg iz dana u dan me sve više oduševljavate,đentlmentskim i gospodskim potezima! BRAVO
Sarbit2019
I željkanu stižu čestitke redovno za Bajram za Božic za Vaskrs , Uskrs itd itd nema nesto propalih zavijaca mitomana imamo nas stadion ali nije nas nego SD Željeznicar mi smo najtrofejniji UPS nismo više. I JA ?
PeppermintSA
Realno, gospodski su klub. Ne govorim o navijačima, “navijačima” tj fašistima i stanovnicima koji redovno divljaju i orgijaju. Govorim isključivo o fudbalskom klubu. Uvijek prvi čestitaju protivniku, uvijek prvi izraze saučešće, posjete nečiji grob ili mezar, čestitaju nekome na pozivu u reprezentaciju i nikad ne izdaju problematična saopštenja za razliku od nekih. Očekujem puno minusa na ovoj komentara, al tako je.
CrniToma
O kakvom fašizmu,orgijanju i divljanu pričaš??
pjanke.sa
@CrniToma Vjerovatno si jako mlad ili jako bezobrazan da ovo pitas.
Manager
Široki i Velež su i najorganizovaniji klubovi ,sa najjasnijom hijerarhijom i strukturom unutar kluba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.