Sve spremno za meč u Čitluku: Poznati sastavi Širokog Brijega i Borca

Prvi polufinalni meč Kupa BiH

Sve spremno za meč u Čitluku: Poznati sastavi Širokog Brijega i Borca

Endin Čaušević

Široki Brijeg i Borac igraju danas prvu utakmicu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, a poznati su i sastavi za ovaj susret.

Široki je u Čitluku dočekati ekipu Borca i jasno je da nas očekuje izuzetno uzbudljiv susret na stadionu Bare.

Utakmica između Širokog i Borca počinje u 15:30 sati, a već su poznati i početni sastavi za ovaj meč.

Jasno je da je veliki ulog u igri, te treneri oba tima nisu željeli previše da eksperimentišu i na teren su poslali najjače sastave koje imaju u ovom trenutku.

Široki Brijeg: Bender, Pranjić, Matić, Mašić, Marin, Ćavar, Prusina, Kuprešak, Kpan, Chinedu, Mamić.

Borac: Milošević, Kvržić, Ćelić, Jokić, Subić, Terzić, Fićović, Kulašin, Blagaić, Vuković, Marčetić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovi timovi sastali su se već dva puta ove sezone u WWin ligi, a oba puta slavio je Borac. Banjalučki klub je prvo pobijedio kao gost sa 2:0, dok je potom na svom terenu slavio sa 1:0.

Što se tiče polufinala i drugi meč je na programu danas. Sastaju se Sloga Meridian i Zrinjski, a utakmica u Modriči igra se od 18 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi