Pobjednička fotografija iz svlačionice gostiju na Koševu: "A mi smo im dali tricu..."
FOTO: Antonio Slišković

Gosti sa osmijehom idu kući iz glavnog bh. grada

Pobjednička fotografija iz svlačionice gostiju na Koševu: "A mi smo im dali tricu..."

Samir Mlaćo

Široki Brijeg nosi tri boda sa Koševa. Širokobriježani su potpuno 'razbili' Sarajevo i slave tri velika boda, koja će im sigurno mnogo značiti u nastavku sezone.

Dino Skender je tako u dva meča upisao dvije pobjede, a nakon meča vidjeli smo i neželjene scene.

Navijači Sarajeva sa istočne tribine gađali su igrače i trenere gostiju, a oni su jedva uspjeli utrčati u tunel.

Mnogi su i odustali te na terenu čekali da se situacija smiri, a sve je bilo ispraćeno uz žestoke psovke i uvrede navijača bordo tima.

U svlačionici Širokog Brijega pjesma nakon što se sve smirilo, a odmah i dvije objave na facebook stranici. Uz izvještaj gosti su stavili zanimljiv opis.

Oglasi

"Trica na Koševu! Slatko, slađe, najslađe! Volim te, grade moj!, stoji u objavi klupa sa Pecare.

Nedugo zatim stigla je i nova objava. Uz pobjedničku fotografiju iz svlačionice tu je bio i opis.

"A mi smo im dali tricu...".

Osmijeh igrača, trenera te ostalih članova kluba rekao je koliko je gostima značila pobjeda na Koševu, a u narednom kolu dočekuje FK Željezničar.

"A mi smo im dali tricu..." 🫶🏻 #samojednoimeŠiroki #nksirokibrijeg #samoŠiroki 📷 Antonio Slišković

Posted by NK Široki Brijeg on Sunday, February 18, 2024
Oglasi

Susret će biti odigran u Posušju ili Čitluku.

Treneri dali svoje viđenje nakon meča

Prvi je riječ imao trener gostiju, Dino Skender.

"Čestitam igračima na odličnoj utakmici i na vjerovanju da možemo ovdje pobijediti. Znamo da smo imali dug niz bez pobjede, zato je bilo bitno vjerovati. Čestitam, stvarno su svi dali doprinos, mogu biti sretan", rekao je Skender i dodao:

"Ja vjerujem od prvog dana u ovu ekipu. Komunicirao sam sa ljudima u klubu, vjerujem da možemo i više od ovog, idemo kolo po kolo. Nećemo padati u euforiju, ostat ćemo na zemlji. Držali smo se plana vrhunski i momci su odradili lavovski posao."

Znali smo da Sarajevo ima vrhunske ofanzivce, znali smo šta treba raditi kad imamo loptu. Bilo je bitno da se prepadnemo situacija i opet kažem sve je odrađeno na vrhunskom nivou. Najbitnije je da budemo mentalno jaki, nećemo još igrati na domaćem terneu, uhvatit ćemo svaki naredni izazov, tako i meč protiv Željezničara. Idemo dan po dan."

Nakon toga medijima se obratio trener FK Sarajevo, Simon Rožman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitke Širokom na pobjedi. Imali smo solidno prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme smo loše otvorili, eurogol nam je odsjekao noge. Moramo bolje", rekao je Rožman i nastavio:

"Ja uvijek imam pravo da kažem što vidim. Nijedna utakmica nije bila spektakularna. Ko ima veći posjed, ima i veću šansu da griješi. Imali smo usporen protok lopte. Kad su nam zabili gol sve je krenulo u drugom smjeru."

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
na ovom sarajvu se svi redaju i vjezbaju a oni halavantaju dasu najbolji mitomanska posla
4 0
plemic
malo ste im dali ...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi