8

Komentari (8)

GuiliDamou
A polako djeco moja. Budite malo realni. Ok dali ste tri… mislite da ste nesto kao odigrali!? Pa igracima Sarajeva olovne noge kao i svaki put na Kosevu, zabili ste tri gola na glupe tri lopte koje bi stigao bilo koji drugi stoper osim Anicica, koji je realno bio pravi igrac, ali izdala ga brzina, star mu rodni list. Evo odmah ovde sada da vam najavim da necete Zeljeznicara dobiti u onoj svojoj selendri.
plemic
malo ste im dali ...
GuiliDamou
Vidio sam i ove tvoje “lentase” na grbavici, bilo su top. Imali ste srece, al vratit ce se i to, lopta je to, sve se tivra kralju moj.
iznogood
A na gospodji kobilic trenirali
FahrudinKonjHodzic
na ovom sarajvu se svi redaju i vjezbaju a oni halavantaju dasu najbolji mitomanska posla
@FahrudinKonjHodzic tako smo ti se mi na majci i sestri chifutskoj kuraveli redali i vježbali.
FahrudinKonjHodzic
@BHDragon dudlajga hercegovcima luzeru smotani
user1660808179
@BHDragon...puši ga pitarčino truhla....ahahahahahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti