15

Komentari (15)

rodjak
kad vidim labrnju od Gigovica povraca mi se ,koji je to kreten i kriminalac
maco12
Koja si ti k....a od novinara kad namjerno izmišljaš situacije samo da bi zavađao ovaj jadni narod .Toliko o korektnom pisanju poznatog sportskog nazovi novinara i onda kad vas zrinjski blokira tražiš neku pravdu i zaštitu a kad ti namjerno insuiraš da bi zavađao ljude onda nema veze .Nama treba zaštita od takvih nazovi novinara.
yugopo
omer
Bio je sou i u Banovicima kad arbitar nije dozvolio Slobodi da pobijedi Slogu, pa je namjerno utakmicu odveo u penale.
umzm12123
Šou jel?Haahahahah
Ajax11
Hocel iko izmlatiti ovog Gigoviča ???
Baboisback
Pa vidi se da je peta nekoliko centimetara nq liniji. Ovaj Gigovic vazda jede ****a,treba ga nalemati dobro pa nece vise srati.
Almir5556
Show ljudi u crnom je vec poceo...
yugopo
Mora ekipa iz vrha osvojit kup da bi Borac mogao u Evropu. A sa skutorima rade u dosluhu. Posle Sirokog zadnja nada im je Zrinjski.
nakopitam
Jest kopacka sletila sa noge i otisla na liniju i to bas na onu stranu gdje je ovaj sutirao. Fejzic vidio kopacku, bacio se da je uhvati i tako ga lopta pogodila i nije bio gol. Ispravna odluka sudija.l. Ipak su nase sudije poznate po odlicnom poznavanju pravila i prije svega po postenju. Pogotovo ovaj gigovic. Svaka im cast.?
znalac001
jel mozes da prevedes ovu recenicu na bosanski jezik zasto je ispravna odluka
omer
Ne umije on nista prevesti na bosanski jer je Srbijanac.
Trapatoni
A sada gospodo na velokoj sceni, gospodin u crno, četnjar Vico Gigovic!
yugopo
Ja sam se nadao da ce Borac u Kupus dogovrit sa Rudarom pobjedu I da idu kroz kup,da Liga makar malo bude regularna... A sad za vikend pocinje Cirkus Premier Liga. Borcu ce se vrtit glavne sudije:Gigovic,Bilbija,Kazlagic,4ti ovaj ovaj iz Gradiske I tako sve u krug.
Trapatoni
E bas tako. Sada ide cirkus zvani Vico i čoban tjera ovčice..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.