15

Komentari (15)

Adrian
enko
Kao prvo nije bio k.u.jer se vidi da je golman gostiju igrao na loptu i promjenio joj pravac i cak je i ozlijeden.velika greska gl.sudije
E.Car
Pa ne može show bez Gige Moravca!!!!
user1605368976
Ne moze Gigovic bez skandala
pjanke.sa
Jaro je prirodno glup. Sigurno je neki rod Beusu ili Vici Gici.
E.Car
Zaista sam mislio da Giga štima za Vicu ali on fakat ne zna da sudi, glup je jednostavno!!!
Mowzilla
Aferim Simin Han ⚜️
SaDrugeStrane
Vidim prošla Zvijezda Gradačac, prošao Rudar pa Radnik. Samo jako i bogato Sarajevo nije hahahaha
user1603303812
Kako ste vi prošli SaDrugeStrane sa dva igrača vise ma bravo!Pošto si ti novokomponovani navijač ja od srca čestitam onim pravim Željovcima prolaz a tebe napominjem da zadnje finale igralo Sarajevo pred zadnje osvojilo isti i zato šššš
siroki1991
Nije penal vracen zbog golmana , nego zbog igraca Tuzle sa brojem 23, koji je sa obje noge zagazio u 16erac i bio 2 metra unutra pri izvodjenju penala… Cestitke Tuzli na prolasku!
Ado_GTI7
Čestitke Tuzla City-u na prolazu.
PapaK
Svaka cast Tuzla City. Ni Gigovic vam nije mogao nista. Velik podvig ??
nakopitam
Strasna kradja sisoje i sitija sa sela
PapaK
Popusis nam kitu, smrdljivac.
omer
Bilo je strasne kradje i juce u Prijedoru u korist tvog Borca, ali im ni to nije pomoglo da prodju dalje. Zato sada crkni od muke.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.