Široki želi prvu 'tricu': "Vjerujem da je prava prilika za pobjedu"

Ivanković će sa klupe predvoditi tim sa Pecare

Široki želi prvu 'tricu': "Vjerujem da je prava prilika za pobjedu"

Samir Mlaćo
Burno je bilo protekle sedmice u NK Široki Brijeg.

Nakon odlaska Tonija Karačić, Uprava kluba odlučila je da momčad sa klupe protiv Slobode predvodi Jure Ivanković.

Upravo se Ivanković obratio medijima u najavi meča sa trenutnim liderom na tabeli, a riječ je imao i mladi napadač Danijel Lukić.

Ivanković se prvo zahvalio Toniju Karačiću, te Frani Hrkaću koji je također napustio klub.

“Igrači su pozitivno odgovarali na naše zadatke. Svjesni su i svojih propusta u proteklom razdoblju. Izuzevši ozlijeđenoga Medića i Vujinovića čiji papiri nisu riješeni, svi su spremni i motivirani. Rekao bih kako vlada potpuna mobilizacija za Tušanj“, ističe Ivanković.

Momčad Slobode, kako je nastavio, zaslužuje maksimalni respekt.

Oglasi

“Uzeli su puni plijen u uvodna tri kola, zaslužuju maksimalni respekt, jer nije to baš lako učiniti“, naglasio je Ivanković.

“Sloboda je dosta tvrda momčad koja igra odličnu obranu (primili samo 1 gol, nap. a), ali imaju i mana. Dobro smo ih analizirali i vjerujem kako je prava prilika za pobjedu“, dodao je.

Pobjedi se nada i mladi napadač Daniel Lukić koji bi ponovno trebao predvoditi napad Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Slijedi nam nimalo lagan suparnik, dobra momčad s određenim kvalitetama. Njihove tri pobjede puno govore o njima. Ipak, mi nismo zaboravili igrati, možemo uzeti puni plijen“, poručio je Lukić.

Meč na Tušnju igra se sutra od 19 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604155860
Dobicete tri komada kao i prosli put.Samo F.K.S L O B O D A
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi