Pecara kakvu niste vidjeli: Škripari na spektakularan način najavili derbi protiv Sarajeva

Utakmica se igra u nedjelju

Pecara kakvu niste vidjeli: Škripari na spektakularan način najavili derbi protiv Sarajeva

H. Zilić

U nedjelju nas očekuje još jedan derbi na bh. terenima. Široki Brijeg će na Pecari dočekati Sarajevo u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a susret počinje u 16 sati.

To će biti prava fudbalska predstava, a oba tima će imati imperativ pozitivnog rezultata.

Sarajevo želi da izađe iz krize što prije, a proljetni dio su otvorili porazom od Zrinjskog 0:2, tako gledajući posljednje tri prvenstvene utakmice imaju tri poraza i navijači su sve nezadovoljniji.

Sa druge strane Široki Brijeg igra odličnu sezonu. Bez puno bomabstičnih najava i očekivanja tim sa Pecare je trenutno stigao do drugog mjesta na tabeli.

Kao i Sarajevo i Široki je prolejtni dio sezone otvorio porazom od Borca 1:0 u utkamici gdje se dosta govorilo i o suđenju Mirze Kazlagića.

Sve ovo garantuje veliku borbu na Pecari, gdje će po svemu sudeći biti i spektakl na tribinama.

Oglasi

Navijači Širokog Brijega popularni Škripari večeras su sjajnom bakljadom najavili derbi protiv Sarajeva. Pecara je bila u elementu kakvog nismo prije vidjeli.

"Široki volimo, za njega molimo...

Najvjerniji navijači Škripari Široki Brijeg večeras su bakljama osvjetili stadion Pecara i tako najavili nedjeljni derbi s FK Sarajevo2, stoji u saopštenju NK Široki Brijeg.

[facebook]https://www.facebook.com/igraj.siroki/videos/159485686929667[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Domaćini će u ovaj susret ući i sa novim pojačanjem. U redove Širokog vratio se bivši Zmaj, Tomislav Tomić.

"Svjestan sam kako su očekivanja velika. Imamo mladu ekipu i odlično stojimo na tabeli. Lično ću dati sve od sebe kako bih opravdao ukazano povjerenje. Uz podršku navijača kao što je bila posebno u prvom dijelu sezone, siguran sam kako naš zajednički uspjeh neće izostati", poručio je Tomić pred derbi protiv Sarajeva.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nakopitam
Jebbali vam oni najmilije
1 1
SamoZrinjski
Poderite ih sirokobrijezani.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi