Budimir izvršio prozivku, Široki Brijeg počeo pripreme
Foto: NK Široki Brijeg - Facebook

Pred početak nove sezone

Budimir izvršio prozivku, Široki Brijeg počeo pripreme

O. Lekić

Nekoliko klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine danas je izvršilo prozivku i krenulo s pripremama za novu sezonu, a jedan od njih je i Široki Brijeg.

Novi trener Marijan Budimir izvršio je prozivku raspoloživog kadra i odradio prvi trening s igračima NK Široki Brijeg u klupskom kampu Musa-Karačić.

Na početku priprema za novu sezonu trener Marijan Budimir i njegovi suradnici Marko Sičić, Wagner Santos Lago, Mislav Juričević i Nenad Džidić na raspolaganju su imali 29 igrača.

Golmani: Tomislav Adolf Tomić, Ivan Puljić i Ante Slišković.

Odbrana: Ivan Pranjić, Kristijan Medić, Mate Šuto, Božo Musa, Bože Prusina, Mate Zvonimir Lasić, David Martić, Filip Taraba, Mihael Kuprešak, Tomislav Dadić i Josip Jelić.

Veznjaci: Tomislav Tomić, Di Mateo Lovrić, Branimir Barišić, Marko Matić, Marijan Ćavar, Bože Vukoja, Fran Vukelić, Filip Matić, Cyrille Kpan, Ilija Bagarić i Matej Gašpar.

Oglasi

Napad: Daniel Lukić, Frano Medić, Ivan Zubac i Gojko Jelić.

Neslužbeni debi na klupi širokobrijeških Plavo-bijelih Marijan Budimir imat će protiv splitskih Bilih. U prvoj pripremnoj utakmici HNK Hajduk Split će ugostiti Široki Brijeg na Poljudu u subotu 24. juna s početkom u 18:30 sati, a ogled dviju momčadi bit će zatvoren za javnost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi dio priprema Plavo-bijeli će odraditi u klupskom kampu Musa-Karačić, a onda se zaputiti na kratke pripreme na Kupres. Gore će trenirati u razdoblju od 5. do 12. jula i odigrati dvije pripremne utakmice, 8. jula protiv HŠK Posušje i 12. jula protiv FK Tuzla City.

Završni dio priprema bit će odrađen u Grad Široki Brijeg. Do početka nove sezone bit će odigrane još dvije dogovorene pripremne utakmice, 16. jula protiv HNK Tomislav - Tomislavgrad te glavna provjera protiv FK Velež Mostar 22. jula. Mjesta odigravanja ovih utakmica bit će naknadno objavljena, saopštio je Široki Brijeg.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi