"Idemo da slavimo protiv Krupe"

Optimizam na klupi NK Široki Brijeg

"Idemo da slavimo protiv Krupe"

S. Mlaćo

Nakon pobjede protiv Mladosti u Doboj Kaknju, nogometaši Širokog Brijega ponovo će u goste. Rival će im ovaj put biti FK Krupa.

Susret se igra sutra sa početkom u 14 sati, a ispred Širokobriježana najavili su ga Toni Karačić i Ivan Ikić.

"Odlično je ozračje u momčadi nakon uvodne pobjede. Dobili smo dodatno samopouzdanje i bilo je puno lakše raditi pripremu za ovu momčad. Vrlo dobro smo upoznali momčad Krupe, unatoč promjenama koje su i oni napravili. Spremni smo i idemo po novu pobjedu", kazao je Toni Karačić na konferenciji za medije.

Uz njega se novinarima obratio i krilni igrač Ivan Ikić koji polaže velike nade u novu dobru izvedbu i pobjedu.

"Kako je i trener rekao, imamo veliko samopouzdanje. Očekuje nas sigurno čvrsta utakmica, ali nadamo se pobjedi. Odradili smo dobru pripremu. Naše je samo trenerove zamisli prenijeti na teren i provesti u djelo. Želimo se nametnuti svojom igrom i doći do novih bodova", poručio je Ikić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Krupi na Vrbasu je teren s umjetnom travom što, kako je istaknuo trener Karačić, momčadi s Pecare neće predstavljati nikakav problem.

"Teren s umjetnom travom za nas ne može biti nikakav faktor iznenađenja. Naprotiv, očekuje nas sigurno dobra podloga i to je jedan od glavnih preduvjeta za dobru igru", ističe Karačić čija je momčad odradila nekoliko treninga na umjetnoj travi u klupskom kampu. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi