Bh. prvoligaš o kojem se priča ponovo u Turskoj, a pripreme obezbijeđene i za omladince

Kvalitetan i predan rad već daje rezultate

Bh. prvoligaš o kojem se priča ponovo u Turskoj, a pripreme obezbijeđene i za omladince

S. Mlaćo
NK Stupčanica Olovo nastavio je prelijepu sportsku priču koja traje već duži period. Ovaj klub se trenutno takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH, a zimske pripreme će i ove godine obaviti u Turskoj.

Dok mnogo poznatiji bh. nogometni klubovi 'kubure' i pripreme obavljaju u komšiluku, ekspedicija Stupčanica sinoć je otputovala u Antaliju.

Tamo će odigrati i par prijateljskih utakmica te dodatno se spremiti za drugi dio sezone u Prvoj ligi.

Prvobitno je bilo planirano da ekspedicija Stupčanice krene za Tursku jučer u toku dana, no zbog novostale situacije u Turskoj let je pomjeren za večernje sate.

Po dolasku u hotel u Beleku nogometaši Stupčanice su odradili i lakši trening, a ostanak u Turskoj planiran je 23.02.

U planu je i odigravanje tri prijateljske utakmice, a rivali će biti 14.02. danski Kolding, 18.02. Kolkheti Poti, dok će treći rival biti poznat naknadno.

Oglasi

Šef struke Dženan Zaimović sa svojim pomoćnicima tako će imati najbolje moguće uslove za rad, a nogometaši najbolju moguću priliku da se dokažu pred nove izazove.

Sve to obezbijedilo je vrijedno rukovodstvo kluba koji je privukao pažnju ne samo u BiH, nego i u cijelim regionu te šire. I u Turskoj su svi čuli za 'mali' klub velikih manira koji ima velike planove za budućnost i koji je dokaz da kvalitetan i transparentan rad itekako daje rezultate.

Da u Stupčanici misle i na mlade nade kluba, potvrđuje to da su omladinske selekcije, tačnije kadeti i juniori pripremi obavili u Makarskoj.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Odigrali su i nekoliko prijateljskih utakmica te su svi bili sretni i ponosni što su dio kolektiva u kojem itekako znaju šta rade. Od najmlađih selekcija do seniorske ekipe.

Kako se sve izgledalo prvi dan u Turskoj, te na pripremama omladinaca u Makarskoj pogledajte u fotogaleriji.

Top Komentari

Karanfil
Čemu ovo sve...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi