Ambiciozni bh. klub dobio saglasnost za postavljanje reflektora

Ove sezone žele naslov prvaka i plasman u viši rang

Ambiciozni bh. klub dobio saglasnost za postavljanje reflektora

S. Mlaćo
Iz federalnog drugoligaša NK Stupčanica Olovo ponovo su obradovali svoje navijače.

Naime, Stupčanica želi ove sezone igrati doigravanje za Prvu ligu FBiH, a danas su potvrdili da je OV Općine Olovo dalo saglasnost za postavljanje reflektora i led semafora na stadionu Danac.

Time bi uslovi bili još bolji, a stadion moderniji i privlačniji za sve posjetioce.

“Danas je Općinsko vijeće Općine Olovo dalo saglasnost za postavljanje reflektora i led semafora na našem "Dancu". Ovo će ujedno biti i novi infrastrukturni projekti i novo poboljšanje uslova na "Dancu"...

Ovom prilikom, želimo da se zahvalimo Općinskom načelniku Đemalu Memagiću, vijećnicima Općinskog vijeća, te svim nadležnim Općinskim službama koje su učestvovale u odobrenju ovih projekata....

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Naravno, ovo nisu posljednji projekti na našem "Dancu", koji iz dana u dan izgleda modernije, a naravno, o svim novim projektima ćemo vas blagovremeno obavještavati putem naše fb. stranice....“, stiji u objavi NK Stupčanica.

Ovaj klub je zimske pripreme obavio u Turskoj, a trenutno ima četiri boda prednosti nad NK Bosna Visoko. Za vikend će Stupčanica ugostiti Rudar iz Breze, posljednjeplasiranu momčad lige.

Top Komentari

rabodimis
Pomozite i Tuzlacima da nesto naprave u zivotu, ako Boga znate !! Oni jadni za kifle nemaju, najmnogoljudniji kanton, najplodnija zemlja, rudnici, fabrike.. Al dzaba sve.. Za Olovo su fukare.. Svaka cast za Olovo i Stupcanicu !
9 0
Delegat
Giganti a savez i sudije neka se stide zbog pokusaja da ih uniste
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi