NK Stupčanica u Olovu razmontirala NK Ilijaš

Druga liga FBiH Centar

NK Stupčanica u Olovu razmontirala NK Ilijaš

Pred 250 gledalaca dobru utakmicu su u Olovu odigrali Stupčanica i Ilijaš. 

Obje ekipe su dobro počele susret te napravile po nekoliko prilika. Povela je Stupčanica preko Bešlije u 26. minuti nakon sjajnog slobodnjaka.
Dva minuta kasnije, sviran je penal za domaćine. Siguran egzekutor je bio Mehanović. Bio je to rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu domaći su još i pojačali tempo. Mehanović postiže pogodak u 54. minuti nakon kornera. Nekoliko dobrih šansi je imala domaća ekipa ali je odbrana gostiju dobro reagovala.

Novi penal za domaćine sviran je u 76. minuti. Siguran sa bijele tačke je bio Avdibašić. Samo što se krenulo s centra, Avdibašić je ponovo strijelac za konačnih 5-0.

Vrijedi pomenuti i dobro suđenje, te sjajnu atmosferu na tribinama.

Stadion Danac u Olovu

Gledalaca 250

Sudije: Hibović Eldin, Baručija Ajdin, Bajrambašić Zerin

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Stupčanica: Kadrić, Salibašić, Karamović, Merdić, Sokolar A., Bešlija, Čilić, Hadžiabdić, Sokolar S., Avdibašić, Mehanović.

Ilijaš: Kadrić, Neretljak, Rožajac, Beganović V., Beganović A., Koprdža, Halilović, Hodžić, Musa, Hajdo, Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi