Nemile scene nakon derbija Druge lige Centar: Gosti napadnuti u svlačionici

Delegat nije zabilježio incident

Nemile scene nakon derbija Druge lige Centar: Gosti napadnuti u svlačionici

S. Mlaćo

U derbiju 4. kola Druge lige Centar jučer su snage odmjerili Stupčanica i NK Vis Simm Bau. Domaći su prvi poveli, no gosti dolaze do preokreta i važna tri boda.

Bilo je 2:1 za goste koji su tako ostali u samom vrhu tabele, tačnije na diobi prvog mjesta sa Borcem iz Jelaha, dok je Stupčanica upisala prvi poraz.

Nažalost, ovaj meč je imao i svoje reć poluvrijeme. Grupa domaći navijača odlučila je da uđe u svlačionicu gostiju, te se pokušati obračunati sa istima.

Došlo je do nemilih scena, a iz redova gostiju su razočarani. Neslužbeno su istakli da će o svemu obavijestiti organe Nogometnog saveza Federacije.

Iako su gosti sa razlogom razočarani, što su priznali poslije meča, delegat susreta u Olovu ipak je u izvještaju poslije meča naveo da se ništa nije ni desilo.

"Nije bilo incidenata na terenu kao ni na tribini gdje su bili smješteni domaći navijači. Bezbjednost svih aktera prije u toku i poslije iste dobra. Doček i ispraćaj gostiju i službenih lica korektan", napisao je u izvještaju delegat Nedžad Tanjo (Goražde).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sada se očekuje dopunski izvještaj poslije kojeg će tim iz Olova gotovo sigurno biti kažnjen za propust u organizaciji.

Fotografija Druga liga.

Top Komentari

Bulle
Imbecili...ove navijace bi spalio, ko ti daje pravo da ulazis u svlacionicu, diras ljude, kosti vam treba polomit...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi