Održana Skupština NK TOŠK

Prvoligaš će uskoro dobiti i novog predsjednika kluba

Održana Skupština NK TOŠK

S. Mlaćo
U Tešnju je sinoć održana redovna Skupština NK TOŠK.

Pored redovnih izvještaja koji su usvojeni izabrano je i rukovodstvo kluba. Za predsjednika Skupštine je izabran dr. Amir Dujsić.

Za članove Upravnog odbora izabrano je devet članova, a na prvoj sjednici UO će biti izabran i predsjednik Upravnog odbora.

Članovi Upravnog odbora su: Fudo Spahić, Admir Braković, Haris Jasić, Hakija Halilović, Armin Sejmenović, Almir Dizdarević, Adnan Hrnjić, Ernad Braković i Sulejman Mehinović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za direktora kluba izabran je Kenan Kadribašić, a sekretar i sportski direktor će biti izabrani na prvoj narednoj sjednici.

Za predsjednika NO izabran je Hamzalija Dolamić, a za predsjednika Disciplinske komisije Izudin Ibrahimkadić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi