Beganović: Teška, ali slatka pobjeda
FOTO: Fotomedia Travnik

Veziri savladali GOŠK

Beganović: Teška, ali slatka pobjeda

S. Mlaćo

Petu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone Prve lige FBiH upisali su nogometaši Travnika danas na Piroti.

Pao je ovog puta GOŠK, a jedini pogodak postigao je Amer Torlak u 53. minuti sa 11 metara.

Veziri su ponovo pokazali da imaju kvalitetnu, mladu ekipu koja zna šta hoće, te  su i pored crvenog kartona u 45. minuti (Silajdžija) na kraju došli do nova tri boda.

“Zaslužena pobjeda. Čestitam igračima na zalaganju, borbenosti i pobjedi. Teška, ali slatka pobjeda za velikih 20 bodova“, prve su riječi trener Vezira Adnana Beganovića za SportSport.ba nakon meča.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I u ovom meču domaći su imali podršku Gerile koja je na livadi iznad stadiona napravila sjajan ambijent pa su mnogi imali osjećaj da su se navijači vratili na tribine na bh. stadionima, konkretno danas Pirote.

Travnik je domaćin i u narednom kolu. Jedno je sigurno, ni kakanjskom Rudaru neće biti lako, čak naprotiv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi