Travnik savladao Famos, fokus ostaje na mladim nogometašima

Na Piroti znaju šta rade

Travnik savladao Famos, fokus ostaje na mladim nogometašima

S. Mlaćo
Nogometaši Travnika jučer su u prijateljskom meču savladali Famos iz Hrasnice sa 4:1.

Veziri su pokazali mnogo više i na kraju zasluženo slavili visoku pobjedu, a u listu strijelaca su se upisali dva puta Karić te po jednom Sažić i Omerbegović.

Trener Travnika Adnan Beganović odlučio je šansu pružiti svim nogometašima, a zanimljivo da je od njih 26 koliko je dobilo šansu, čak 19 poniklo u omladinskom pogonu nekadašnjeg premijerligaša sa Pirote.

Impozantan je to podatak i za svaku pohvalu, ako uzmemo u obzir i to da Veziri zauzimaju osmo mjesto na tabeli sa malim zaostatkom za timovima iz vrh tabele Prve lige FBiH.

Opis nije dostupan.

Jučer su šansu dobila i trojica juniora Rosić, Đelibašić i Isić, pa na Piroti itekako mogu biti zadovoljni cjelokupnim stanjem u klubu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prepoznali su to i navijači koji su bodrili momčad u prvom dijelu sezone s obližnje livade, a a kada bude dozvoljen povratak istih, nema sumnje da će mladi nogometaši imati veliku podršku.

Opis nije dostupan.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi