Novo pojačanje na Piroti

Veziri sutra kreću sa radom

Novo pojačanje na Piroti

S. Mlaćo
Nakon golmana Luke Kačavende, NK Travnik je danas angažovao novo pojačanje.

Na Piroti su dogovorili dolazak sjajnog mladog defanzivca Dževada Alibegovića koji stiže iz NK Iskra Bugojno, jesenjeg prvaka Druge lige Zapad.

Alibegović iza sebe ima sjajnu polusezone, te je sada došao transfer u redove Travnika, što će za njega biti novi izazov.

Sutra će se Alibegović pojaviti na prozivci Vezira koji zvanično kreću sa pripremama za drugi dio sezone Prve lige FBiH.

“U narednim danima donosimo još novih imena koja će značajno pojačati NK Travnik pred početak proljetnog dijela prvenstva“, saopštili su iz NK Travnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na Piroti su dogovorili i ostanak Berina Čatića, Dževada Sijamije i Zijada Brljaka te Amera Torlaka, a klub je zvanično napustio sjajni golman Filip Vasilj.

☑️NOVO POJAČANJE. ☑️Dževad Alibegović, rođen je u Bugojnu 01.12.1998. Po vokaciji stoper, visok 199 cm. Ovaj...

Posted by NK Travnik on Wednesday, January 26, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi