NK Travnik novi prvak, FK Vitez ubjedljiv, luda završnica Iskre

Sve je jasno u Drugoj ligi Zapad

NK Travnik novi prvak, FK Vitez ubjedljiv, luda završnica Iskre

Samir Mlaćo

NK Travnik je novi-stari član Prve lige FBiH. Veziri su danas savladali Kiseljaku u gostima 3:0, te dva kola prije kraja osigurali naslov prvaka.

Strijelci za Vezire bili su dva puta Nihad Šero i jednom Stefan Kršić.

FK Vitez je sa 6:0 deklasirao Rudar iz Han Bile. Hat-trick je upisao sjajni Admir Zukan, a po jedan pogodak su dodali Erdin Ramić, Samir Adilović i Aldin Ribo.

Brekovica i Busovača su podijelili bodove (0:0), dok je Iskra u ludoj završnici stigla do boda u Bosanskoj Otoci protiv Sloge. Domaći su vodili 2:0 u 65. minuti uz dva pogotka Dženana Mehića.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Ipak, u 90. minuti Bugojanci preko Aida Zukanovića smanjuju vodstvo, da bi konačnih 2:2 postavio Dževad Alibegović u četvrtoj minuti sudijske nadoknade.

Krajišnik je savladao Vlašić 3:1.

Top Komentari

Metropoljac
Smanjit ligu na 12 klubova jer zadnja dva uvijek prave probleme i oduzimaju vrijeme i novac ostalim klubovima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti