NK Travnik pobjedom "zasladio" uručenje pehara

Druga liga FBiH - Zapad, 25. kolo

NK Travnik pobjedom "zasladio" uručenje pehara

Danas je odigrano pretposljednje, 25. kolo Druge lige FBiH - grupa Zapad, a Travnik je upisao rutinski pobjedu nad Brekovicom 78 rezultatom 2:0.

Domaći su do prednosti od 1:0 došli u 41. minuti utakmice golom Nihada Šere sa bijele tačke, a Šero je tada postavio i rezultat prvog poluvremena.

Sve dileme oko pobjednika Travnik je riješio u 87. minuti. Ponovo je strijelac gola bio Šero.

NK Travnik je u prošlom kolu pobjedom u Kiseljaku potvrdio prvo mjesto i plasman u Prvu ligu FBiH, pa današnja utakmica za Travničane nije imala pretjeran rezultatski značaj.

Ipak, na stadionu Pirota je bila slavljenička atmosfera jer je prije početka utakmice ekipi Travnika uručen pehar osvajača Druge lige FBiH - Zapad.

NK Travnik - Brekovica 78 2:0 (Šero 41', 87')

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Travnik: Muratspahić, Brljak, Tabaković, Kršić, Goloman, Amel Čurić, Š. Baltić, Šero, Dautović, Vrebac, Anel Čurić. Igrali su još E. Baltić, Lovrinovići Hodžić.

Brekovica 78: Begić, Dedić, Dervišević, Ćenanović, Mahmutović, Ibrišimović, Behrem, Karabegović, Halilagić, Šehić, Abdijanović.

Top Komentari

Gari Garinča
Ne može bez penala.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi