NK Travnik počeo s pripremama

Održana prozivka na Piroti

NK Travnik počeo s pripremama

E. Škorić

Danas je sa početkom u 17.00 sati, na gradskom stadionu Pirota obavljena prozivka te počele pripreme NK Travnik za nadolazeću sezonu 2019/2020. u Prvoj ligi FBiH.

Novom šefu stručnog štaba Adnanu Čorbi odazvalo se 22 igrača. Ugovore su potpisali dosadašnji juniori Berin Čatić, Emir Baltić, Šaćir Baltić i Salim Omerbegović.

Od novih lica na prozivci su se pojavili povratnik Nijaz Fazlić i novi golman Senad Poračanin, a sa ekipom trenira i dosadašnji junior Muhamed Šiljak.

Akcenat u radu kluba u narednoj sezoni je afirmacija i rad sa mladim igračima poniklim u Akademiji NK Travnik.

Podsjećamo, Travničane je nedavno preuzeo Adnan Čorbo koji je naslijedio Saliha Salihovića.

Iako je ekipu uveo u Prvu ligu, Salihović je zbog nedostatka profi licence ipak morao da istupi sa mjesta trenera u novom prvoligašu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Čorbo je od zimus obnašao funkciju sportskog direktora visočke Bosne. Treba dodati i da je Čorbo u prošlosti već vodio ekipu Travnika i to 2007. godine kada se na Piroti igrala Premijer liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti